L’empresa Tavil ofereix formació a 10 joves amb l’objectiu d’incorporar-los com a mecànics en un programa que compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot

Davant les dificultats de trobar professionals amb formacions tècniques industrials, l’empresa Tavil ha impulsat un programa de formació teòrico-pràctica de sis mesos adreçat a 10 joves d’entre 18 i 24 anys amb l’objectiu d’incorporar-los de manera estable com a mecànics a la seva planta. El programa sorgeix de la jornada Ocupació en Xarxa que es va celebrar el passat 21 de novembre, i compta amb el suport de l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament d’Olot. El Mas les Mates col·laborarà amb el programa amb la selecció dels joves i en la seva realització.

Les persones interessades a participar, han de presentar el seu currículum a l’Àrea d’Ocupació del Mas les Mates, situat al número 47 del carrer Mestre Falla d’Olot. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el proper dilluns 9 de gener i finalitzarà el divendres 13 del mateix mes. El Mas les Mates tanca el 2016 després d’aconseguir que 500 persones hagin trobat feina al llarg de l’any.