Els Patges Reials arriben a la Garrotxa per emportar-se les cartes al reis dels nens i nenes

Un dels moments més especials de les festes de Nadal ja s’apropa. El dia 5 arriben els reis mags d’Orient a la cavalcada que Olot Televisió tindrà l’honor d’emetre en directe. Uns reis que portaran felicitat i regals a tots els nens del món.

Abans que arribin els reis mags, però, els seus patges reials han visitat Sant Joan les Fonts i Les Planes d’Hostoles per assegurar-se que tots els nens d’aquests dos municipis tenen la oportunitat de fer arribar els seus desitjos als reis.

Sant Joan Les Fonts va rebre els patges reials amb il·lusió en un campament reial muntat a la plaça Major de la vila. Els petits i els seus pares van poder gaudir d’una xocolatada feta expressament pels enviats reials, que es van deixar fotografiar amb els més menuts. Aquests van tenir la oportunitat d’entregar les cartes als ajudants dels reis i assegurar-se així que els arriben als Reis Mags.

La presència de nens i nenes va omplir la plaça Major de Sant Joan les Fonts per la presència dels patges reials. El rei Baltassar va enviar un emissari a Les Planes d’Hostoles, on els nens del poble van poder fer entrega de la seva carta pels reis i fotografiar-se amb ell. Un moment màgic pels menuts d’aquesta vila, que ara ja només esperen portar-se tant bé com puguin aquests últims dies abans de l’arribada dels esperats reis mags d’Orient.