L’Home dels Nassos dinamitza el centre d’Olot en la tercera edició d’aquesta iniciativa de l’ACO i el CIT

L’Home dels Nassos s’ha deixat veure, com és tradició, l’últim dia de l’any. Ho ha fet als carrers més cèntrics de la ciutat, on ha repartit caramels als més menuts i fins i tot s’ha fet alguna fotografia amb els fans més incondicionals. Ja és el tercer any que l’Associació de Comerciants d’Olot i el Centre d’Iniciatives Turístiques impulsen aquesta tradició.

Per tercer any que l’Home dels Nassos no ha faltat als carres més cèntrics d’Olot. La iniciativa impulsada pel Centre d’Iniciatives Turístiques i l’Associació de Comerciants d’Olot dinamitza el centre de la ciutat durant l’últim dia de l’any. Menuts i grans queden sorpresos pel personatge, que els regala caramels i un calendari de l’ACO. Els més curiosos aprofiten l’ocasió per fer-se una foto amb el peculiar personatge.

Amb els 3 anys que porta vigent a Olot, l’Home dels Nassos ja sestà popularitzant, i cada any més gent el reconeix. Tot indica, que aquest peculiar personatge amb tants nassos com dies li queden a l’any seguirà dinamitzant el centre d’Olot el pròxim 31 de desembre.

Notícies relacionades:
-L’Home dels Nassos surt a passejar per Olot, tal com diu la llegenda
– El capgros de l’Home dels Nassos, fet pel Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot juntament amb l’Associació de Comerciants, ha sortit per primer cop al carrer en el seu dia assenyalat
– El CIT i l’Associació de Comerciants d’Olot presenten un nou cabeçut, ‘L’Home dels Nassos’

x