L’Orquestra Barroca Catalana va oferir el Concert de Nadal de la Garrotxa al Teatre Principal d’Olot

El Teatre Principal d’Olot es va omplir divendres per veure el Concert de Nadal que l’Orquestra Barroca Catalana va oferir. Hiro Kurosaki va dirigir l’actuació en la que Bach, Händel i Purcell van ser-hi molt presents.

Amb pràcticament totes les localitats venudes, l’Orquestra Barroca Catalana va protagonitzar el Concert de Nadal de la Garrotxa. Amb una primera part de música religiosa i una segona de música de teatre, l’acollida al Teatre Principal d’Olot no podia ser més positiva. La soprano Marta Almajano va deleitar el públic assistent amb peces de Johann Sebastian Bach, Georg Friedich Händel i Henry Purcell.

L’Orquestra Barroca Catalana dirigida per Hiro Kurosaki va arrodonir un recital que també va comptar amb àries d’Antonio Caldara i Emanuele Astorga. Aquest ha estat el cinquè any de col·laboració entre el Consell Comarcal de la Garrotxa i l’Institut de Cultura de la ciutat d’Olot per tal d’apropar la música clàssica al públic garrotxí.

Notícies relacionades:
-L’Orquestra Barroca Catalana ofereix aquest divendres el Concert de Nadal d’Olot i la Garrotxa

x