La 8a edició de la quina infantil del barri de Sant Miquel reparteix 350 bosses de joguines a nens i nenes d’Olot

El Casal del barri de Sant Miquel va acollir ahir la 8a Quina infantil i familiar. 350 nens i nenes van rebre un paquet de joguines de segona mà, però restaurades i netejades per la vintena de voluntaris que fan possible la Quina infantil del barri de Sant Miquel.

La 8a edició de la Quina infantil del barri de Sant Miquel va repartir paquets de joguines a 350 nens i nenes d’Olot. Aquesta iniciativa l’impulsa l’Espai Larai del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i el seu objectiu és que cap infant es quedi sense joguines en aquestes dates.

Voluntaris i voluntàries de Creu Roja Garrotxa i a títol personal fan possible aquesta iniciativa del barri de Sant Miquel, recol·lectant les joguines al llarg de l’any i deixant-les com si fossin noves. Els nens i nenes que omplien el Casal del barri, mica en mica van anar cantant quines i així es van poder emportar les seves noves joguines cap a casa. I com en les passades 7 edicions, la 8a quina solidària del barri de Sant Miquel va ser un èxit, repartint un total de 350 bosses de joguines.

x