El primer nadó del 2017 a la Garrotxa es diu Jan Hiro i va néixer passades les dues de la matinada

El primer nadó que ha nascut el 2017 a la Garrotxa és en Jan Hiro. Va néixer passades les 2 de la matinada de l’1 de gener. Els seus pares són del Ripollès, però van tenir en Jan a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, perquè la metgessa que els portava treballa en aquest centre i perquè també els queda prop de casa.

Es diu Jan Hiro i va néixer a les 2 de la matinada i 11 minuts de l’1 de gener. En Jan és el primer nen que va néixer el 2017 a la Garrotxa. El segon nom del nen, Hiro, és japonès, ja que el seu avi matern és del Japó. Els pares són de Camprodon i Sant Pau de Segúries i han tingut el seu primer fill a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, perquè la metgessa que els portava treballa en aquest centre. La mare sortia de comptes el dia 4 de gener, però en Jan es va avançar uns dies. I el seu part va ser molt llarg: va durar 24 hores. El nadó va néixer amb 3,190 quilos i amb una llargada de 51 centímetres.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Olot, Pep Berga, i el gerent de l’hospital, Josep Maria Padrosa han anat a felicitar la família i els han portat un ram de flors. El pare d’en Jan és autònom i per això no agafarà la baixa de paternitat, que a partir d’aquest 2017 passa de ser de dues setmanes a un mes.

Notícies relacionades:
-El primer nadó nascut a la Garrotxa el 2016 és Jordi Valls Vilardell

x