El Lleure Olot Parc (LLOP) es consolida com a espai lúdic de referència per als més petits

El Lleure Olot Parc, conegut com LLOP, va obrir les portes ahir a la tarda. En tan sols una hora 100 nens i nenes ja havien participat en alguna de les desenes d’activitats habilitades al Pavelló Firolot. El LLOP és una iniciativa d’Esplais de la Garrotxa, l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura i la secció de Mainada del Centre Excursionista d’Olot.

El LLOP és sens dubte una de les activitats que més esperen els més menuts de la Garrotxa per festes. Enguany es celebra la segona edició i la vintena de monitors i monitores voluntaris que el fan possible són el pal de paller d’aquest espai lúdic, on els nens són els protagonistes i els pares s’ho miren des de lluny.

Els mateixos participants valoren molt positivament aquesta iniciativa d’Esplais de la Garrotxa, l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura i la secció de Mainada del Centre Excursionista d’Olot. El LLOP és un espai que en aquestes dates que no hi ha escola, és la millor alternativa a les consoles i als aparells electrònics, que tant a l’abast tenen els més petits avui en dia.

300 infants és el límit diari del LLOP, en la seva inauguració, en només una hora ja arribaven a un centenar. El Lleure Olot Parc estarà obert fins dimecres en horari de tarda i dijous 5 de gener de 10 del matí a 2/4 de 2 del matí.

Notícies relacionades:
-Les entitats d’educació en el lleure d’Olot impulsen una segona edició del LLOP
-Olot veu el naixement del LLOP, que recupera l’essència del Nadal Diver

x