El Campament Reial de Plaça Clarà ja espera l’arribada dels Reis Mags que es podrà veure en directe per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya

La cavalcada de Reis d’Olot serà la primera que retransmetrà en directe la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. La podran veure a Olot Televisió a partir de les set de la tarda del mateix dia 5 de gener, però per arrencar el programa especial primer es mostrarà el Campament Reial de Ses Majestats que hi ha instal·lat a la Plaça Clarà d’Olot, un muntatge espectacular que podrà ser vist per tots els catalans.

El Campament Reial d’Olot és especial: l’espai on es prepara l’arribada de Ses Majestats a la capital garrotxina és únic a Catalunya, i des de fa molts anys s’espera gairebé tant com la mateixa cavalcada dels reis. Per aquest motiu, la retransmissió en directe de l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a la ciutat per Olot Televisió i la Xarxa, la primera que es fa en aquest format per les televisions locals, també mostrarà l’espectacular muntatge que té lloc aquests dies a la Plaça Clarà; serà el mateix Mag Nani qui acompanyarà als nens i nenes per viure amb tota la intensitat la màgia de Ses Majestats.

Així, tant el campament com la cavalcada olotina es veuran per tot Catalunya, en aquesta retransmissió que arrencarà el dia de l’arribada dels Reis Mags d’Orient, el 5 de gener, a partir de les 7 de la tarda a les seves pantalles.

Notícies relacionades:
-El Campament Reial d’Olot ha obert les portes aquest dilluns amb un gran nombre de visitants