La companyia Una Càpsula de Teatre tornarà a representar l’obra ‘Fuita’ a Olot

L’obra de teatre ‘Fuita’, una adaptació de la peça de Jordi Galceran de la companyia garrotxina Una Càpsula de Teatre, es podrà tornar a veure a Olot el cap de setmana del 21 i 22 de gener al Teatre dels Catòlics. La comèdia es va estrenar a la mostra El Petit Format d’Olot, el passat novembre i va ser l’encarregada de tancar el festival, amb totes les entrades exhaurides.

Després de l’èxit a la mostra de teatre El Petit Format d’Olot, la comèdia ‘Fuita’ torna el cap de setmana del 21 i 22 de gener al Teatre del Centre Cultural els Catòlics d’Olot. L’obra, una adaptació de la comèdia de Jordi Galceran de la companyia Una Càpsula de Teatre, va cloure la segona edició del festival de teatre d’Olot. Es tracta d’una representació de seixanta minuts, farcida d’humor i sàtira, que fa esclatar les rialles d’aquells que la van a veure. Xevi Rosell i Laia Planella han dirigit l’obra i la interpreten Jordi Colobrans, Anna Aumatell, Joan Martí, Sandra Vilarrasa i Carles Serra.

La companyia prepara aquesta adaptació per tal que sigui representada, al llarg d’aquest 2017, tan en espais intimistes com en sales de teatre. La seva gira arrenca el dissabte 14 de gener a Sant Pau de Segúries i continua a Olot el cap de setmana següent. Les dues funcions al teatre dels Catòlics tindran lloc a les 7 de la tarda. Ja es poden comprar les entrades al mateix restaurant del Catòlics.

Notícies relacionades:
– La segona edició de la mostra de teatre El Petit Format abaixa el teló amb tots els objectius acomplerts
– La segona edició de ‘El Petit Format’ amplia el nombre d’espectacles teatrals i els dies de programació