Estelada 2014 programa les cinc conferències que se succeiran fins al mes de maig

La plataforma independentista Estelada 2014 va organitzar només durant l’any passat 10 xerrades i presentacions de llibres relacionades amb el procés. Per a aquest any, ja ha previst cinc conferències que se succeiran fins al mes de maig.

Els primers quatre actes programats per Estelada 2014 aquest any se celebraran a la sala d’actes de l’Hospici, sempre a 2/4 de 8 del vespre. El primer tindrà lloc el proper dissabte 21 de gener. El president de la Fundació CATMón, Víctor Terradellas, reproduirà la conferència titulada ‘Aproximació a una geopolítica per a Catalunya’, que ja va oferir el passat novembre a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona i que va ser presentada per l’expresident Artur Mas. Terradellas destacarà la importància de la intervenció internacional perquè el procés cap a la independència conclogui amb èxit. La segona conferència programada per Estelada 2014 la pronunciarà el proper 18 de febrer la directora de comunicació de la Fundació Nous Catalans, Latifa el Hassani. El 18 de març, l’autor Pau Miserachs presentarà el llibre titulat ‘L’Estat contra la democràcia’. Estarà acompanyat per Anna Arqué, membre de la International Comission of European Citizens. El 17 d’abril serà el torn de la traductora i economista alemanya Krystyna Schreiber, ‘Què en penses, Europa?’, un recull de 14 converses sobre el procés independentista català amb personalitats d’arreu d’Europa. El 20 de maig la conferència d’Estelada 2014 canvia de seu però no d’hora. Es farà a 2/4 de 8 del vespre a Can Trincheria. Josep Maria Vilalta, secretari executiu de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques, parlarà sobre com hauria de ser el sistema educatiu del nou Estat Català.

x