Olot tanca el desembre amb un 11% més d’ocupació als allotjaments i prop d’un 19% més d’atesos a l’Oficina de Turisme

Seguint la tendència marcada al llarg de tot l’any, al desembre l’Oficina de Turisme d’Olot ha registrat un major nombre de consultes per part de visitants respecte del mateix període de l’any passat. L’ocupació en allotjaments de la ciutat ha acompanyat les dades positives de l’Oficina de Turisme en l’últim mes de l’any. L’Ajuntament ho atribueix, en part, al més d’un centenar d’activitats incloses a la programació de l’Olot, Temps de Nadal, que han amenitzat la pràctica totalitat del desembre.

El sector turístic a Olot ha tancat l’any amb xifres positives respecte de l’any anterior. L’Oficina de Turisme ha atès al desembre 1.920 visitants, prop d’un 19% més que al mateix mes del 2015, amb el Pont de la Puríssima com a període de més afluència. L’ocupació mitjana en allotjaments s’ha acostat al 47%, 11 punts superior respecte de l’any passat. Si ens fixem en dies concrets, el divendres 9 de desembre va ser el que més ocupació va registrar, superant el 80% de les places d’allotjament. La dada va coincidir amb la celebració del festival VEUS i la Fira del Pessebre. Entre les activitats que han captat un major interès per part dels visitants al desembre també s’hi han trobat la Mostra de Pessebres i les activitats de l’Olot, Temps de Nadal. Durant el mes de desembre, el visitant de proximitat és el que més utilitza el servei d’informació turística d’Olot. Prop del 78% dels atesos a l’oficina durant aquest mes procedien de Catalunya. Ma majoria, prop d’un 41%, ha visitat la ciutat en família.

Notícies relacionades:
– L’ocupació turística mijtana a la Garrotxa durant el pont de la Constitució i la Puríssima ha estat del 60%
-La primera edició del Festival Veus tanca amb l’assistència de 1.800 persones als concerts i formacions
-La Fira del Pessebre i el Festival Veus omplen els carrers d’Olot durant el pont de la Puríssima

x