La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra

A l’espera de l’arribada del fitxatge que reclama Ramon Maria Calderé, la Unió Esportiva Olot ha fet oficial el seu nou espònsor principal del primer equip. Es tracta d’Ascensors Serra, que acompanyarà el club fins a final de temporada. A la mateixa presentació, el president Joan Agustí ha assegurat que el fitxatge no dispararà el pressupost.

Tot just arrencar l’any, la Unió Esportiva Olot ha presentat una nova incorporació. No es tracta de cap futbolista, sinó de l’entrada d’un nou espònsor a la samarreta, el que ocuparà la part principal de l’elàstica. És Ascensors Serra, una empresa olotina que estampa el vuitè logotip que acumula la samarreta del club. I ho fa en un lloc preferent, com a espònsor principal de l’entitat, seguint la vinculació existent de l’empresa amb l’Olot.

Tot indica que la incorporació del nou espònsor farà possible l’arribada del fitxatge que reclama l’entrenador de l’Olot, Ramon Calderé. L’extrem que vol l’equip tècnic no superarà el pressupost del club, segons el mateix president. L’empresa Ascensors Serra ha acordat la seva vinculació amb la Unió Esportiva Olot fins a final de temporada.