Olot Televisió i la Xarxa retransmetran el programa de la Cavalcada de Reis d’Olot en directe a les 19:00h i es remetrà novament a les 23:10h

Si hi ha alguna cosa que faci més il·lusió als nens que rebre els regals és veure de prop i fins i tot conèixer els éssers màgics que els els portaran. Aquesta tarda, els Reis Mags es deixaran veure a la cavalcada d’Olot, abans de repartir els regals per les cases dels nens i nenes. Olot Televisió i la Xarxa emetran la cavalcada de la capital de la Garrotxa en directe per les televisions locals catalanes a partir de les 7 de la tarda. Prop d’un quart de 12 es tornarà a reemetre el programa especial per qui vulgui viure un altre vegada l’esdeveniment.

Des de primera hora del matí, els equips d’Olot Televisió i la Xarxa, conjuntament amb la Brigada Municipal, estan portant a terme el desplegament tècnic que permetrà oferir en directe la cavalcada dels Reis Mags a la capital de la Garrotxa a partir de les 7 de la tarda. Des de Sant Esteve fins als trons on s’asseuran Ses Majestats al capdamunt del Firal, s’han distribuït fins a vuit càmeres per no perdre detall de la cavalcada.

El programa començarà precisament a la plaça Rector Ferrer per narrar fil per randa tot el que succeeixi en l’últim tram de la Cavalcada dels Reis Mags a Olot. Els espectadors podran seguir la cavalcada en directe des de les 7 fins al seu acabament, a quarts de 9 del vespre. Posteriorment, el programa serà reemès a les 11 i 10 minuts, així com l’endemà, dia de Reis, als horaris que poden consultar al web d’Olot Televisió, per tal de tornar a reviure la màgia de la cavalcada.

Notícies relacionades:
-El Campament Reial de Plaça Clarà ja espera l’arribada dels Reis Mags que es podrà veure en directe per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya
-El Campament Reial d’Olot ha obert les portes aquest dilluns amb un gran nombre de visitants