Àmbit Sant Lluc ven una cinquantena d’obres d’art en la seva primera subhasta

Àmbit Sant Lluc, una associació cultural nascuda fa 6 mesos, va organitzar ahir una subhasta d’obres d’art a la seva seu, a l’antiga Galeria d’Art Arcadi Calzada. Una cinquantena de persones es van reunir a la sala d’exposicions, on pràcticament 200 obres van ser subhastades.

182 obres d’art van sortir ahir a subhasta a la seu de l’Associació Àmbit Sant Lluc. Obres que tant socis de l’entitat com particulars van donar. La Garrotxa, i els seus artistes, van ser els protagonistes de la jornada d’ahir ja que les obres eren d’autors de la comarca.

Els resultats positius estan previstos a llarg termini. Àmbit Sant Lluc és una entitat nascuda tot just fa 6 mesos i el seu objectiu principal és preservar la memòria de l’art olotí i garrotxí. Cinquanta persones van apropar-se ahir a la seu d’Àmbit Sant Lluc per fer-se amb obres d’art que sortien a subhasta amb preus mòdics. Algunes de les obres portaven preu de reserva, que és el mateix que dir que l’artista havia donat un preu mínim a partir del qual iniciar la puja.

La subhasta d’ahir, en la que es van vendre una cinquantena d’obres, serveix com a presentació de cara a les properes que l’entitat olotina vol fer.

Notícies relacionades:
-L’Associació Àmbit Sant Lluc crea un premi i organitzarà una subhasta d’obres d’art el 4 de gener
– L’Associació Àmbit Sant Lluc posa en marxa un concurs per trobar un logotip que representi la seva entitat
– La segona exposició de l’Associació Àmbit Sant Lluc ‘Homenatge a Joan Ferrés’ obre les portes al públic