Creix la venda de Loteria a la Garrotxa respecte l’any anterior per a aquestes dates

Aquest divendres es celebra el Sorteig del Nen, que clou el cicle de loteries destacades d’aquestes festes. A la Garrotxa es manté la tendència a l’alça de les vendes de participacions. Com a curiositat, un dels números més demanats a Olot ha estat el segon premi de la Loteria de Nadal, el 04.356, que ja es troba esgotat.

Els garrotxins juguem més que l’any passat per aquestes dates. Divendres es celebra el sorteig del Nen, i la tendència es manté a l’alça tal i com ha passat amb els altres sorteigs de Nadal i de la Grossa de cap d’any. La il·lusió per aconseguir una butlleta guanyadora és major, i així ho constaten els propietaris de les diferents administracions i terminals de loteria de tota la comarca.

On també han notat un increment de vendes de loteria pel Sorteig del Nen és a l’Estanc de Sant Roc. El passat 22 de desembre van donar la butlleta premiada amb el segon premi del sorteig, el 4.536, a través de la venda a partir d’un terminal. Precisament, el número guanyador del segon premi de la Loteria de Nadal ja no es pot trobar pel sorteig de reis: ha quedat esgotat.De totes maneres, les ganes de participar al sorteig hi són i tothom espera que el seu número sigui l’afortunat.

Notícies relacionades:
-L’estanc del carrer Rocamora d’Olot ven un dècim del segon premi de la loteria (04.536)