Els jocs de la Patrulla Canina, d’Star Wars, Playmobil i Lego són els que més apareixen a la carta als Reis dels més menuts

Aquesta nit arriben els Reis Mags de l’Orient i les botigues de joguines estan ben plenes, perquè els Reis puguin anar a buscar tots els regals. A diferència d’altres anys, els més petits han demanat a la seva carta la nina de la Peke Baby, Stikbots o el joc Giro Speed. Però, com sempre, continuen demanant els jocs de sempre: Playmobil, Lego i jocs de taula.

Avui és la nit més màgica de l’any. Els nens i nenes aniran a esperar els Reis Mags, que venen de l’Orient, i els donaran la seva carta. Per això les lleixes de les botigues de joguines estan ben plenes, perquè els Reis Mags puguin portar casa per casa, aquesta nit, tots els regals.

Cada any hi ha novetats i aquest, molts nens i nenes han demanat nous jocs de la Patrulla Canina, el Giro Speed per dansar i la nina Peke Baby o StikBot, entre d’altres. Tot i les novetats, hi ha clàssics que no moren mai i que sempre apareixen a la carta als Reis. És el cas del Twister, de les figures de Playmobil i les peces de Lego i de jocs de taula com el Memory. Hi ha joguines que ja s’han exhaurit a la Botiga Somnis d’Olot, com alguns Playmobil, jocs de la Patrulla Canina i de Lego, o de la saga d’Star Wars.

A la mateixa Botiga Somnis han notat que els Reis cada vegada seleccionen més els regals que faran als nens i nenes, i també que, des de fa dos o tres anys, les lleixes es buiden més el dia de Reis que pel Tió i el dia de Nadal.

Notícies relacionades:
-El Campament Reial d’Olot ha obert les portes aquest dilluns amb un gran nombre de visitants
– El Campament Reial de Plaça Clarà ja espera l’arribada dels Reis Mags que es podrà veure en directe per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya