L’Olot vol trencar contra l’Ascó la ratxa de quatre empats consecutius per seguir al capdavant de la classificació

La Unió Esportiva Olot arrenca la segona volta de Tercera Divisió; diumenge rep l’Ascó, entrenat per un vell conegut de la banqueta garrotxina: Santi Castillejo. L’Olot arriba al partit amb la voluntat de trencar la ratxa d’empats de les darreres quatre jornades.

Després d’una primera volta fantàstica, l’Olot inicia la segona volta conscient que encara queda molta lliga per assegurar ser als llocs de privilegi de Tercera Divisió. La plantilla vol començar l’any amb victòria, i trencar la ratxa de quatre empats consecutius de les darreres jornades. Però el rival és dels complicats: l’Ascó, quart classificat a deu punts dels olotins, arriba a l’Estadi Municipal sense conèixer la derrota en els darrers setze partits.

A més, l’entrenador de l’Ascó és Santi Castillejo. El tècnic va intentar salvar l’Olot del descens a Tercera, però no ho va poder aconseguir. Coneix bé la plantilla garrotxina, però al mateix temps els olotins saben com treballa el navarrès.

L’Olot afronta el partit amb les baixes de Jose Martínez per sanció, i Lluc Banús per lesió. Qui hi serà segur és Uri Santos, que reapareix després de recuperar-se de les seves molèsties que l’han apartat de les convocatòries els darrers tres partits. El partit contra l’Ascó es disputarà diumenge a l’Estadi Municipal, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra