Els Reis Mags han arribat a Olot envoltats de centenars de nens i s’ha pogut veure per tot Catalunya

La cavalcada del Reis Mags d’Olot, que organitza des de fa més de 70 anys el centre Els Catòlics, ha estat una de les més especials dels últims anys. Per primera vegada s’ha vist a tot Catalunya, a través de les televisions locals del país gràcies a la coproducció d’Olot Televisió i La Xarxa. Melcior, Baltasar i Gaspar han arribat a la Garrotxa a mitja tarda i, puntuals, a dos quarts de set del vespre han sortit des del campament reial per començar la cavalcada, que tradicionalment passa pels principals carrers d’Olot fins arribar al passeig d’en Blay.
Enguany l’església de Sant Esteve d’Olot s’ha convertit en el punt neuràlgic de la cavalcada. La façana de l’edifici s’ha il·luminat expressament per la retransmissió en directe que ha ofert La Xarxa a través de les televisions locals. Llums de colors per donar la benvinguda a ses majestats, que s’han mostrat molt contents i il·lusionats per la rebuda.

reis-07
reis08
reis09

Una vegada han arribat al Firal han enfilat el recorregut fins als trons, situats al capdamunt del passeig. Abans de rebre als nens i nenes l’alcalde de la ciutat, Josep Maria Corominas, els ha donat la benvinguda oficial a la ciutat i ha fet entrega de la clau que obre totes les portes de les cases d’Olot perquè puguin deixar els regals a les llars. Una feina molt intensa que s’allargarà tota la nit.
La retransmissió del programa es podrà tornarà a veure aquest mateix dijous, a les 23.15; demà, a les 12.30 i 20.40 i, també dissabte, a les 23.10. També es pot visualitzar al XIP/TV, la televisió a la carta d’Olot Televisió.

reis10

x