Dues olotines i una santjoanenca s’emporten els 3 premis del sorteig nadalenc de l’ACO i els Placers del Mercat

Aquest migdia s’ha fet a la Plaça del Teatre d’Olot el sorteig de la campanya nadalenca ‘Els millors indrets del món’. La iniciativa impulsada per l’Associació de Comerciants d’Olot i la Plaça Mercat ha repartit un total de 65.000 butlletes i avui s’han conegut els 3 guanyadors dels suculents premis, un d’ells entre el mateix públic.

Una piscina inflable ha estat el recipient escollit per barrejar les 65.000 butlletes del sorteig nadalenc ‘Els millors indrets del món’. L’Associació de Comerciants d’Olot i els placers del mercat han procedit al sorteig, el primer premiat estava entre el públic i allà mateix ha rebut la trucada que li atorgava un àpat per a dos persones al Celler de Can Roca. L’afortunada ha estat l’olotina Dolors Gelis, que juntament amb el seu marit han recollit el premi davant la sorpresa del públic present a la plaça del Teatre d’Olot.

Després d’un parell d’intents fallits en que els premiats no han pogut respondre a la trucada, ha sortit la guanyadora de l’estada de dues nits a l’Hotel Marina Sands de Singapur, l’olotina Pili Casado que ha contestat a la trucada tal com marcaven les normes del sorteig. El tercer premi no s’ha fet esperar, ha caigut a Sant Joan Les Fonts. L’afortunada, la Pilar Pagès ha respòs la trucada i s’ha emportat el viatge a Nova York. Tan l’organització com el consistori han valorat molt positivament la campanya d’enguany.

Notícies relacionades:
– L’ACO i els placers de la plaça Mercat d’Olot impulsen la campanya nadalenca ‘Els millors indrets del món’ amb tres premis destacats
– L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’