L’Olot guanya l’Ascó per la mínima (1-0) i manté la pugna amb el Peralada per liderar la Tercera Divisió

La Unió Esportiva Olot ha guanyat l’Ascó per 1 a 0, amb un gol d’Escudero. El partit ha estat igualat, però el rival gairebé no ha disposat d’oportunitats i l’Olot hauria pogut ampliar la diferència al marcador. Amb el resultat, els olotins trenquen una ratxa de quatre partits empatant, i deixen el cinquè classificat a quinze punts.

La Unió Esportiva Olot ha començat l’any amb bon peu, i això que el rival d’aquest diumenge es preveia complicat: l’Ascó arribava a l’Estadi Municipal sense conèixer la derrota en els darrers setze partits. La dificultat s’ha deixat veure al terreny de joc: cap dels dos equips era capaç de dominar amb rotunditat la pilota, i fins i tot s’han viscut fases on l’Ascó tenia més control. Però les oportunitats eren pels olotins, que anava avisant la porteria contrària. L’única arribada dels visitants en tota la primera part ha acabat refusant-la Blázquez, en una acció protestada per l’Ascó. Al final, el gol ha arribat al minut 37, quan Uri Santos ha recuperat una pilota dins l’àrea rival i ha acabat assistint a Escudero, que ha marcat el seu primer gol de la temporada. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans, i el segon temps ha mantingut la mateixa tònica, amb la majoria d’accions perilloses per l’Olot. El mateix Escudero podria haver ampliat l’avantatge però incomprensiblement ha fallat a porteria buida. Per l’Ascó, Guiu ha tingut l’única ocasió clara visitant, però ha tingut poca punteria. L’Olot podria haver rematat el partit en una acció de Sergio Álvarez, que ha entrat al terreny de joc a la segona part: el punta ho ha fet tot bé, però ha fallat en la definició. Al final, l’Olot no ha hagut de lamentar les oportunitats errades, aconseguint la victòria gràcies al gol marcat a la primera meitat.

Amb la victòria, l’Olot manté la seva pugna particular amb el Peralada al capdavant de la classificació, i deixa una mica més lluny el quart classificat, a tretze punts de diferència.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra
– La Unió Esportiva Olot engega una campanya de socis a meitat de preu per incrementar l’assistència a l’estadi
-La Unió Esportiva Olot fa Junta General d’Accionistes i aprova reduir el pressupost del club a la meitat de l’any anterior