Mig miler de participen a la 9a Marxa Nadalenca d’Olot

La Marxa Nadalenca ha viscut aquest diumenge la seva novena edició, amb mig miler de participants. D’aquests, prop de quatre-cents han fet el recorregut complert d’un esdeveniment no competitiu, on el més important és passar-s’ho bé.

Uns pastorets al complet al mig del carrer, un calendari d’advent amb potes, els que encara celebren l’arribada de l’any nou o un ninot de neu peculiar. La Marxa Nadalenca d’Olot ha celebrat aquest diumenge la novena edició de la seva història, i com sempre ha complert amb escreix la principal premissa de passar-s’ho d’allò més bé per cloure les festes d’aquests dies.

En total han pres part de la marxa nadalenca mig miler d’atletes, comptant als participants de tots els recorreguts, inclús el dissenyat per a persones amb mobilitat reduïda. L’organització valora de forma molt positiva la resposta de la gent a la novena edició de la Marxa Nadalenca, i per aquest motiu demana a tota la ciutat la seva participació l’any vinent.

Del global de participants, quatre-cents han fet el circuit principal de gairebé vuit quilòmetres. Tot i no ser una marxa competitiva, el primer en arribar a la meta ha estat Ricard Busoms, amb un temps de 27 minuts i pocs segons per davant del seu pare Àngel Busoms. En noies, la primera ha estat Núria Llagostera, que ha completat el recorregut en 35 minuts.

Notícies relacionades:
– Augmenten les inscripcions per Internet a la Marxa Nadalenca dos dies abans de la celebració de l’esdeveniment
-La IX Marxa Nadalenca d’Olot ja ha obert el termini per a les inscripcions
-L’organització de la Marxa Nadalenca d’Olot dóna 500 euros a Càritas Garrotxa