La magistrada del Jutjat número 2 acorda presó provisional i sense fiança per al sospitós d’apunyalar un home a Olot

Aquest matí ha passat a disposició judicial l’home de 35 anys detingut la matinada de divendres per haver ferit amb una arma blanca un home en un domicili del carrer Russinyol d’Olot. La víctima, de 40 anys, va rebre una punyalada en defensar la seva cunyada i exparella de l’agressor. L’home ferit continua molt greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona. El seu pronòstic és reservat.

Un home de 40 anys va ser ingressat a l’Hospital Trueta de Girona en estat molt greu després que va ser apunyalat per un altre home de 35 anys al número 5 del carrer Santiago Rusiñol. L’agressor era l’exparella de la cunyada de la víctima. Els fets van passar prop de les tres de la matinada de divendres, quan l’agressor es va presentar amb un ganivet al domicili on viu l’exdona. L’home, de 35 anys, va trencar la vidriera de la porta de la casa, va obrir el pany i va entrar dins l’habitatge. A l’interior del domicili s’hi trobaven, a més de l’exdona, la seva germana i el marit d’aquesta, a més de dos menors d’edat. El cunyat va interposar-se entre l’agressor i la dona amb l’objectiu de defensar-la. L’home armat amb el ganivet va apunyalar-lo a la zona del pulmó. Segons han informat uns veïns a Olot Televisió, a aquella hora van sentir molts crits demanant ajuda després de sentir un fort soroll ocasionat pel trencament de la vidriera del domicili. La dona va avisar de l’agressió al telèfon d’emergències 112 a través del seu dispositiu de teleassistència. Fins al lloc dels fets va desplaçar-se professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques, els Mossos d’Esquadra i la policia municipal. Els Sistema d’Emergències Mèdiques va atendre el ferit i va decidir traslladar-lo a l’hospital Josep Trueta per la gravetat de les ferides. Els Mossos van poder detenir el presumpte agressor passades les quatre de la matinada. El detingut ha passat a disposició judicial a 2/4 d’11 d’aquest matí. L’home ferit continua molt greu a l’Hospital Josep Trueta de Girona. El seu pronòstic és reservat.

x