Alumnes i professors de l’escola Bisaroques d’Olot estarien a classe amb temperatures per sota la normativa per una avaria en una caldera

Una de les calderes de l’escola Volcà Bisaroques d’Olot està espatllada i, segons fonts consultades per Olot Televisió, els alumnes i professors estarien fent classe en una temperatura que està per sota del que estableix la normativa. La direcció del centre confirma l’avaria però no ha volgut donar cap detall sobre la temperatura a l’interior de l’escola. No és la primera vegada que es produeix aquesta avaria.

Els alumnes i professors de l’escola Volcà Bisaroques d’Olot van tornar ahir a les classes després de les vacances de Nadal i es van trobar que la calefacció no funcionava correctament. Segons ha pogut saber Olot Televisió aquest dilluns la temperatura al centre podria haver estat a l’entorn dels set graus positius. Segons la normativa de la Generalitat, cal evitar les temperatures i humitats extremes i estableix que la temperatura no pot estar per sota dels catorze graus. La mateixa font confirma que les classes es van seguit fent. Olot Televisió s’ha posat en contacte aquest matí amb la direcció del centre que ha confirmat el problema amb una caldera i que s’està procurant solucionar. La directora, en canvi, ha evitat manifestar-se sobre la temperatura amb la qual ahir i avui s’està fent classe al centre. De la seva banda el president de l’AMIPA, Octavi Bonet, ha explicat que al centre hi ha dues calderes i una d’elles ha deixat de funcionar per una avaria en una peça i que esperen que se solucioni en les immediates hores. Bonet ha afegit que no és la primera vegada que es produeix un incident a les calderes. La última vegada va ser fa uns quatre anys però llavors la incidència va coincidir amb la primavera i pràcticament no es van notar els efectes a les aules. Aquesta vegada l’avaria ha coincidit amb una de les setmanes més fredes del que portem d’hivern.