Lapsus presenta el seu nou disc ‘Compte Enrere’ aquest divendres a La Mirona de Salt amb diversos artistes convidats

La banda d’Olot Lapsus, amb més de 6 anys de trajectòria, presenta el seu últim disc ‘Compte Enrere’ divendres 13 de gener a la sala de concerts La Mirona de Salt. El grup Màia i el cantautor Jordi Ninus són els artistes convidats.

El mes d’octubre de l’any passat, el grup d’Olot Lapsus va treure el seu segon disc ‘Compte Enrere’, enregistrat a l’Estudi La Vall. Aquest divendres el presenten de manera oficial a la sala La Mirona de Salt amb la companyia del grup pop Màia i el cantautor Jordi Ninus. El disc es va començar a coure ara fa dos anys, quan Joan Lorenzo es va incorporar com a guitarrista del grup.

Els 12 temes del disc ja no giren al voltant de l’amor, com en el seu primer àlbum ‘Desperta’. La banda ha volgut escriure i cantar sobre temes socials i de tot allò que els envolta. Tot i així, el single del nou disc, titulat ‘M’agrades’, parla sobre l’amor. La protagonista del videoclip és la Júlia Creus, l’actriu que fa de Mònica a la sèrie ‘Merlí’ de TV3. Els mateixos membres de la banda van fer d’actors pel videoclip, que es va gravar a Sala El Torín i que ja compta amb gairebé 13.000 reproduccions al canal ‘youtube’.