Més de 80.000 persones van seguir la Cavalcada de Reis d’Olot per La Xarxa de televisions locals

Com saben Olot Televisió i La Xarxa de televisions locals de Catalunya vam emetre en directe la cavalcada de Reis d’Olot. Era la primera vegada que es feia la retransmissió d’aquesta nit màgica. L’experiència va ser un èxit. Més de 82 mil persones la van seguir en directe a través de la TDT de les teles locals. A la Garrotxa en van ser gairebé 7 mil espectadors, segons les dades recollides a través del sistema HBBTV de televisió connectada i que mesura minut a minut els aparells de televisor que estan connectats a internet.

La nit més màgica de l’any també ho va ser per les televisions locals. Per primera vegada La Xarxa ha emès en directe la cavalcada de Reis i va escollir Olot per aquesta primera experiència, que se suma a l’aposta de donar en directe esdeveniments de proximitat de tot el territori català a partir de les coproduccions amb les televisions locals adherides. La cavalcada d’Olot va tenir una audiència de 82.380 espectadors a tot Catalunya, que la van seguir per alguna de les televisions locals que la varen emetre. En concret a la Garrotxa l’audiència va ser de 6.870 espectadors durant el directe. Si hi sumem les quatre reemissions que es van fer la xifra s’enfila fins els gairebé 21 mil espectadors (20.970), el que demostra que els sistema de multidifusió és una bona eina per facilitar la visualització dels programes, sobretot els especials. El programa especial de la cavalcada va contribuir a promocionar Olot més enllà de la Garrotxa. Durant més d’una hora Albert Brosa i Joan Manuel Robles van ser els encarregats de narrar l’arribada de Melcior, Baltasar i Gaspar des de la seva arribada a l’església de Sant Esteve d’Olot fins als trons, situats al capdamunt del Firal.

Per cert, que la façana de Sant Esteve va ser il·luminada expressament pel programa de televisió. Per ningú va passar desapercebuda i gairebé tothom va fotografiar-la per guardar-la de record. El campament Reial, el primer que es va posar en marxa a Catalunya, també va ser protagonista del programa especial. Durant uns minuts el Mag Nani va fer de guia per l’espai.

Notícies relacionades:
– Olot Televisió i la Xarxa retransmetran el programa de la Cavalcada de Reis d’Olot en directe a les 19:00h i es remetrà novament a les 23:10h
-El Campament Reial de Plaça Clarà ja espera l’arribada dels Reis Mags que es podrà veure en directe per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya
-El Campament Reial d’Olot ha obert les portes aquest dilluns amb un gran nombre de visitants