Milers de persones visiten la Mostra de Pessebres d’Olot

La Mostra de Pessebres, un any més, ha atret milers de visitants. Tot i que no es pot fer un càlcul exacte de la gent que els ha visitat, només al Museu dels Sants hi han passat unes 8.000 persones. Per altra banda, 133 persones també han participat a les activitats complementàries a la Mostra.

L’Institut de Cultura d’Olot fa una valoració postitiva de la Mostra de Pessebres d’enguany, que va acabar el passat cap de setmana. Tot i que no es poden calcular els visitants que han passat pels pessebres del Claustre del Carme, Can Trincheria i finestrals de la Biblioteca, només al Museu dels Sants hi ha passat unes 8.000 persones.

L’Oficina de Turisme d’Olot assenyala que molts dels visitants de la Mostra de Pessebres provenien de les comarques d’Osona i el Barcelonès. Unes 133 persones també han participat a les activitats complementàries que es van organitzar per aquestes dates, com dos tallers de cuina i un de fanalets i de postals de Nadal. L’organització volia, amb aquestes activitats, ampliar l’oferta d’actes per al públic familiar. Abans de les vacances, 352 nens i nenes de diferents escoles d’Olot i de la comarca també van assistir a les visites guiades de la Mostra.

x