295 esportistes participaran dissabte al Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística femenina i masculina

Aquest dissabte es disputarà el Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística femenina i masculina, organitzat pel Club Gimnàstic Olot. Gairebé 300 esportistes vinguts de diferents municipis de Catalunya participaran a la competició.

295 gimnastes participaran al Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística femenina i masculina. La iniciativa impulsada pel Club Gimnàstic Olot pretén donar a conèixer el potencial esportiu de la ciutat. 215 noies d’entre 7 i 22 anys prendran part del torneig i també una vuitantena de nois, fet inèdit a Olot i és que mai abans, s’havia vist una competició de gimnàstica artística masculina a la capital de la Garrotxa.

El torneig és fruit de la col·laboració en l’organització d’anteriors competicions de la Federació Catalana de Gimnàstica, que ha culminat amb una competició pròpia del Club Gimnàstic Olot. El Pavelló Pla de Llacs es convertirà en una autèntica sala de gimnàstica, en la que s’hi habilitaran 4 espais per a la competició femenina: barra, terra, paral·leles i poltre i 6 més per a la masculina. La secció del Club Gimnàstic Olot va sorgir del Club Gimnàstic Osona el 2012, amb una quinzena d’esportistes. A dia d’avui ja en té una vuitantena i amb iniciatives com la competició que es viurà dissabte al pavelló es busca potenciar encara més la pràctica de la gimnàstica artística a la comarca.

x