Les 24 Hores de Muntanya del CE Olot arriben a la 35ena edició

El proper cap de setmana el Centre Excursionista Olot organitza de nou les 24 Hores a Muntanya. És la 35a edició d’aquest esdeveniment, que enguany recorre 76 quilòmetres, per anar d’Olot a Sant Hilari. L’any passat hi van participar 470 caminaires.

Les 24 Hores a Muntanya del Centre Excursionista Olot són una prova de resistència, i un gran repte per assolir per a aquells que es proposen completar-la. Per a aquesta edició, es canvia el format dels darrers anys, abandonant les rutes circulars per la Garrotxa i acabant el recorregut a una comarca diferent; així, aquest 2017 les 24 Hores van d’Olot a Sant Hilari Sacalm, recorrent 76 quilòmetres dividits en quatre etapes. Sortirà a les dues del migdia del proper dissabte 14 de gener del Recinte Firal d’Olot, i arribarà a la població selvatana a la mateixa hora del diumenge dia 15. L’any passat els participants que van completar alguna de les diferents etapes de la prova van ser 470; per a poder anar a qualsevol dels punts de sortida de cada etapa, situats a Les Planes, Rupit i el Pantà de Sau, l’organització posa autocars a disposició dels excursionistes que decideixin entrar o sortir del recorregut, uns vehicles que marxen des del mateix Recinte Firal d’Olot. No es pot fer la cursa corrent, perquè el format és de marxa amb un guia que marca el pas a la resta, perquè el camí no està prèviament senyalitzat; a més, així es potencia el vincle d’unió entre els diferents caminaires amants de l’excursionisme. També es recomana anar abrigat per l’època, i portar aigua i menjar que completi el que aporta el mateix Centre al llarg de l’esdeveniment. Dels participants en l’edició del 2016, 45 van decidir completar tot el recorregut, i mantenir la caminada completa de les 24 hores a Muntanya.

Notícies relacionades:
– Prop de 500 excursionistes participen en una de les edicions més concorregudes de les 24 hores a muntanya del CE Olot
– Comença des de Tortellà la 33a edició de les 24 hores de muntanya, organitzades pel Centre Excursionista Olot

x