El Jutjat número 2 d’Olot acorda la presó provisional i sense fiança per a l’home que va disparar diversos trets al centre de la ciutat

Dilluns, el Jutjat número 2 d’Olot va acordar la presó provisional, comunicada i sense fiança d’un veí d’Olot per apunyalar el cunyat de la seva exparella, i intentar agredir també la dona, en un domicili del carrer Santiago Rossinyol la matinada de dissabte. Ahir, el mateix jutjat d’instrucció va tornar a acordar la presó provisional sense fiança, en aquest cas per al veí d’Olot exconvincte que la matinada de diumenge va disparar diversos trets al centre de la ciutat.

Ahir, poc més tard de les 11 del matí, els Mossos d’Esquadra traslladaven fins als jutjats d’Olot l’home que van detenir la matinada de diumenge per haver disparat diversos trets al centre d’Olot. El Jutjat número 2 d’Olot va acordar el seu empresonament provisional, comunicat i sense fiança. Se l’imputen els delictes de tinença il·lícita d’armes i amenaces amb instrument perillós. L’home, veí d’Olot que recentment havia sortit de la presó, va decidir disparar almenys dos trets amb una pistola del calibre 22, després que el convidessin a marxar d’un local d’oci nocturn perquè s’hauria negat a pagar la consumició. Cap dels trets no va causar ferits. Un d’ells va impactar contra aquest arbre del Puig del Roser. L’altre l’hauria disparat a l’aire. L’home va ser detingut minuts més tard pels Mossos d’Esquadra al barri de Sant Miquel, on hi té la residència. El de diumenge és el segon incident amb trets en pocs dies a la capital de la Garrotxa, després que el 22 de desembre tres homes protagonitzessin una baralla en un bar de la Plaça Catalunya d’Olot motivada per un assumpte de drogues. Durant la baralla, un dels individus va disparar un tret amb una retallada dins del local, sense provocar cap ferit. La baralla va continuar a la plaça, on un dels homes va rebre un cop al cap. El jove, un veí d’Olot de 28 anys que no tenia antecedents, va acudir a l’hospital perquè li curessin la ferida. Allà va ser detingut pels Mossos, per tinença il·lícita d’armes i tràfic de drogues. Posteriorment, va ser posat en llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta; la policia segueix la pista dels altres dos homes implicats en la baralla.

Notícies relacionades:
-La magistrada del Jutjat número 2 acorda presó provisional i sense fiança per al sospitós d’apunyalar un home a Olot

x