Restriccions als túnels de Bracons els dies 11 i 12 de gener

El trànsit de la C-37 al seu pas pels túnels de Bracons patirà restriccions els dies 11 i 12 de gener. El motiu és el de dur a terme treballs d’instal·lació de regulació dinàmica al Túnel de Codina i manteniment correctiu d’instal·lacions als de Bracons.

Els dies 11 i 12 de gener la C-37 al seu pas pels túnels de Bracons tornarà a veure’s restringida. Avui estarà tallat el carril dret en sentit Vic del túnel de la Codina des de les 8h del matí fins les 18h de la tarda. Això no impedirà la circulació, ja que es mantindrà un carril per cada sentit.

Per demà, a la c-37 a l’alçada dels túnels de Bracons estarà completament restringida la circulació en ambdós sentits des de les 22h de la nit fins les 6 del matí. El trànsit estarà desviat per la carretera secundària.

 

El motiu de les restriccions és dur a terme treballs d’instal·lació de regulació dinàmica al Túnel de Codina i manteniment correctiu d’instal·lacions als Túnels de Bracons.