El sistema de calefacció de l’escola Bisaroques ja funciona amb normalitat després de reparar l’avaria a la caldera principal

La caldera gran de l’escola Volcà Bisaroques d’Olot va poder ser arreglada ahir a la tarda després d’un dia i mig en què el sistema de calefacció no va poder funcionar a ple rendiment. Ara, el sistema ja funciona amb normalitat. No és la primera vegada que la caldera del centre pateix un contratemps. La direcció del centre ha demanat a l’Ajuntament una solució definitiva. El consistori estudia la millor opció perquè un incident d’aquest tipus no es torni a repetir.

Ahir, sobre 2/4 de 6 de la tarda, van poder reparar l’avaria que havia impossibilitat un correcte funcionament del sistema de calefacció de l’escola Volcà Bisaroques d’Olot des de dilluns, quan els alumnes van començar les classes després de les vacances de Nadal. L’avaria es trobava en el cremador d’una de les dues calderes del centre, la de més grans dimensions. Ahir a la tarda es va poder instal·lar un cremador provisional a l’espera que aquesta setmana arribarà un de definitiu. La calefacció ja funciona amb total normalitat i així ho han notat els pares i els alumnes que avui han estat al centre. La directora de l’escola ha explicat a Olot Televisió que diumenge, un dia abans de l’inici de les classes, es va comprovar el funcionament de les calderes com és preceptiu. Llavors el sistema va encendre’s amb normalitat. Va ser dilluns quan van adonar-se que el sistema no funcionava a ple rendiment. La brigada municipal, així com l’empresa que l’Ajuntament té contractada per a aquesta mena de serveis, van desplaçar-se al centre des de primera hora del matí per trobar el problema i buscar-hi una solució. No és la primera vegada que el sistema de calefacció de l’escola Bisaroques provoca algun tipus de contratemps en els últims anys. En d’altres ocasions, l’incident ha estat menor i s’ha pogut solucionar en poques hores. Des de l’Ajuntament d’Olot s’apunta que el sistema és antic, tot i que no obsolet. La direcció del centre ha demanat a la regidoria d’Ensenyament una solució definitiva per a la caldera principal. L’Ajuntament d’Olot estudia la millor opció per solucionar el problema. Properament prendrà una decisió al respecte perquè incidents d’aquesta mena no es tornin a repetir.

Notícies relacionades:
-Alumnes i professors de l’escola Bisaroques d’Olot estarien a classe amb temperatures per sota la normativa per una avaria en una caldera