La companyia de teatre Sal i Pebre representa diumenge l’obra ‘TOC-TOC Trastorn Obsessiu Compulsiu’ al Teatre Principal d’Olot

La companyia de teatre del barri de Bonavista d’Olot, Sal i Pebre, actua per primera vegada al Teatre Principal amb la comèdia ‘TOC-TOC Trastorn Obsessiu Compulsiu’. El grup de teatre celebra, d’aquesta manera, els seus 10 anys com a companyia. La funció serà diumenge a les sis de la tarda i està programada en el marc d’Olot a Escena.

La companyia Sal i Pebre del barri de Bonavista d’Olot representa l’obra ‘TOC-TOC, Trastorn Obsessiu Compulsiu’, en el marc d’Olot a Escena aquest diumenge a la tarda. El grup de teatre compleix 10 anys i ho celebren actuant, per primera vegada com a companyia, al Teatre Principal d’Olot.

La comèdia gira al voltant de set personatges. Sis tenen trastorns obsessius compulsius i es troben en una consulta psiquiàtrica. Cada personatge està tocats per una mania diferent i tots ells esperen un reconegut psiquiatre perquè solucioni els seus problemes. Però el psiquiatre no arriba mai. I els protagonistes acabaran fent una teràpia de grup: ells mateixos hauran de tractar els seus propis trastorns.

La trobada fortuïta tindrà conseqüències delirants i sorprenents per fer passar una bona estona al públic. El text és de l’escriptor francès Laurent Baffie i adaptat per Jordi Galceran. Ja es poden comprar les entrades anticipades al Teatre Principal i a Can Trincheria. També a través del web www.olotcultura.cat.