ERC Olot considera que hagués obrat de la mateixa manera que el govern municipal amb la promoció de pisos de Sant Miquel

La CUP i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca considera que el Govern municipal han exclòs persones necessitades amb l’assignació dels pisos dels carrers Abat Racimir i Josep Maria Capdevila. Esquerra, principal grup de l’oposició, n’ha volgut treure ferro. El seu portaveu, Pere Gómez, ha dit al programa Pentàgon que, si bé en un primer moment s’havien mostrat crítics, creu que el seu grup hagués acabant fent el mateix.

El grup municipal d’Esquerra d’Olot ha dit a Olot Televisió que la seva proposta per adquirir el nou parc d’habitatge a la ciutat no és la de comprar pisos a entitats bancàries mitjançant el dret de tanteig i retracte. Tot i així, ha manifestat que una oportunitat com la que la Generalitat va oferir a l’equip de govern, comprant la meitat dels 28 habitatges dels carrers Abat Racimir i Josep Maria Capdevila, no es pot deixar perdre. Considerant les peticions que havia fet l’Associació de Veïns del barri de Sant Miquel respecte de l’ocupació d’aquests pisos, que volia una tipologia de residents diversificada, Esquerra creu que en el lloc del Govern municipal hagués acabat fent el mateix que el govern municipal.

La postura d’Esquerra sobre la gestió municipal de les polítiques d’habitatge no és tan crítica com la de la CUP. El principal grup de l’oposició creu que la Taula d’Habitatge funciona adequadament i el Consorci d’Acció Social fa el que està en les seves mans per gestionar el millor possible l’ocupació d’habitatges per part de persones amb necessitats urgents.

Notícies relacionades:
– ERC d’Olot critica l’endarreriment de les obres als camps del Morrot i demana flexibilitat de terminis per a la reforma del Firal
– ERC presentarà una moció defensant els estudis impartits a l’Escola d’Art