La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot presenta la nova edició de seminaris empresarials

Tornen els cursos i seminaris empresarials organitzats per la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. En aquesta nova edició, hi haurà 15 seminaris repartits al llarg de l’any. L’objectiu és ajudar a aquelles persones interessades en el món empresarial a millorar-ne la competitivitat.

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot torna a organitzar una nova edició dels ‘Cursos i seminaris empresarials’. L’objectiu dels cursos és donar eines per millorar la competitivitat de les empreses. La programació consta de 15 seminaris repartits al llarg de l’any, que van adreçats a directius, autònoms, petites i mitjanes empreses i a totes les persones que vulguin formar-se en el sector empresarial.

En aquestes 15 sessions es tractaran temes variats, que van des del comerç internacional, la comunicació persuasiva, el lideratge o la fotografia i vídeo per a PIMES, entre d’altres. Els imports de les matricules es podran bonificar i les sessions seran a la seu de la Fundació d’Estudis Superiors, a Can Monsà. El dijous 19 a la tarda arrenca el curs amb la conferència inaugural de Javier Bultó, director de Finkator i expert en processos de creixement empresarial.

Notícies relacionades:
– La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ofereix 13 cursos i seminaris empresarials que van des de comerç internacional al domini de les xarxes socials

x