El ferit per arma blanca en defensar la seva cunyada d’un atac del seu exmarit continua molt greu al Josep Trueta

L’home d’Olot ferit per arma blanca la matinada de dissabte després que hagués defensat la seva cunyada de l’intent d’agressió del seu exmarit, continua estable però en estat molt greu de l’Hospital Josep Trueta de Girona.

L’home resident a Olot que va ser apunyalat la matinada de dissabte en un habitatge del carrer Santiago Russinyol d’Olot continua en estat molt greu i amb pronòstic reservat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. El seu testimoni resultarà clau per a la investigació, que continua oberta, després que el presumpte agressor ha estat detingut i es troba en presó provisional comunicada i sense fiança. Se li imputen dos delictes d’homicidi en grau de temptativa. L’home agredit hauria rebut la punyalada en intentar defensar la seva cunyada, que és l’exparella del detingut. Segons ha informat el Punt Avui, els Mossos d’Esquadra han trobat restes de sang a la roba del sospitós, però no haurien localitzat encara el ganivet amb què hauria apunyalat la víctima.

Per la seva banda, l’home colpejat durant un robatori al seu habitatge a Castellfollit de la Roca ahir de matinada, ja es troba a casa. Ahir al migdia, l’hospital d’Olot va donar-li l’alta després de tractar-li ferides de caràcter lleu.

Notícies relacionades:
– La magistrada del Jutjat número 2 acorda presó provisional i sense fiança per al sospitós d’apunyalar un home a Olot