La Romànic Extrem de Bianya rep el tercer premi a la millor cursa d’Espanya en la seva categoria

La Romànic Extrem és una de les millors curses que s’organitzen a Espanya. El web runedia, un dels portals de curses de muntanya i asfalt més importants de l’estat, i gestionada pel diari esportiu ‘Mundo Deportivo’, així ho certifica. La cursa de la Vall de Bianya ha rebut el premi com a tercera millor en la categoria de ‘Millor Trail Mitja d’Espanya 2016‘, juntament amb la ‘Cirera Trail’ de Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat, i la ‘Rialp Matxicots-Mitja’ de Rialp, al Pallars Sobirà.

El tècnic de l’Ajuntament de la Vall de Bianya i ànima d’aquesta cursa, David Darné, es mostra molt satisfet d’aquest reconeixement “perquè el dóna el mateix públic. Són els participants qui accedeixen al web i fan la valoració de la cursa”. En l’edició del 2016 han participat en les votacions de les curses espanyoles al voltant de 50.000 esportistes, una xifra molt respectable que atorga encara més notorietat al premi que rebrà la Romànic Extrem. “I per l’edició d’aquest 2017, que se celebrarà el proper 2 d’abril, ja s’han inscrit més de 300 persones”, ha apuntat Darné. Aquesta elevada participació és directament proporcional al seu èxit i a l’excel·lent valoració dels seus participants. En la passada edició, la quarta, s’hi van inscriure 700 corredors, el que la va convertir en una autèntica festa de l’atletisme de muntanya. Amb aquests primers quatre anys la Romànic Extrem s’ha consolidat com una de les curses de referència de la demarcació de Girona.

Notícies relacionades:
*Jordi Roura i Roger Viñas guanyen la mitja i la marató de la Romànic Extrem 2016

x