El Barça destitueix el garrotxí Pere Gratacós per opinar sobre Messi

El Futbol Club Barcelona ha destituït de manera fulminant al garrotxí Pere Gratacós com a responsable de Relacions Institucionals esportives amb la Reial Federació Espanyola de Futbol. El mateix club confirma aquesta decisió en un comunicat que es pot llegir a la seva pàgina web. Aquesta nota explica que Gratacós ha estat destituït per haver expressat públicament una opiníó personal que no coincideix amb la de l’entitat després del sorteig de quarts de final de la Copa del Rei celebrat a Madrid.
El directiu ha dit, després de l’acte, que “Messi no seria bo sense Iniesta, Neymar i la resta”. Les seves paraules s’han escampat de seguida per les xarxes socials. Tot plegat coincideix en un moment delicat, en què la renovació del davanter argentí és un dels temes més delicats de l’actualitat blaugrana.
El FCB explica que la decisió ha estat presa per Albert Soler, director d’Esports Professionals, que assumirà directament aquestes funcions des d’ara. El club notifica que Pere Gratacós “seguirà vinculat al Barça fent la resta de tasques que ja exercia en el marc del projecte Masia 360”.