El CPA Olot s’imposa al campionat territorial gironí i guanya el seu setzè títol

Les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han brillat sobre el parquet de Fontajau en el què les seves figures artístiques han encandilat el públic.

El campionat territorial gironí ha valorat molt positivament la coreografia del ‘Sóc innocent’ que ha posat en escena el CPA Olot, imposant-se a l’ ‘Esclaus de la riquesa’ que ha posat en pràctica el Girona. És el setzè cop, dels últims 17, que el Club de Patinatge Artístic Olot s’imposa en aquesta prova. Poc més a dir. La coreografia que substituïa l’anterior ‘Treu-me d’aquí’ ha sigut, sense cap mena de dubte, la millor de quantes s’han posat en escena a Fontajau. El públic així ho ha demostrat. I és que, tot i que encara falten detalls a millorar, ‘Sóc innocent’ ha demostrat estar molt per sobre de la resta.

El Girona, que actualment és subcampió del món, no ha pogut fer res davant la coreografia olotina. 3 caigudes de les gironines les han penalitzat en excès. El Figueres ha completat el podi mentre que el B de l’Olot ha acabat quart. Milers de persones van ser testimoni de la victòria garrotxina, que va demostrar dominar el campionat.

Notícies relacionades:
– L’alcalde d’Olot anuncia durant l’acte d’homenatge al CPA Olot que la pista de patinatge dels pavellons passarà a dir-se ‘Montsita Casadellà’
– El CPA Olot aconsegueix el 10è títol mundial de la seva història a Itàlia
– El CPA Olot aconsegueix una puntuació d’escàndol i s’endú el seu onzè títol Europeu de patinatge artístic en Grups de Xou Gran a Matosinhos