Olot acull la presentació de la 36a Fira del Fesol de Santa Pau que tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener

Aquest migdia s’ha presentat a Olot la 36a Fira del Fesol de Santa Pau que tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener. Un dels plats forts de la fira serà la Fesolada, en la que 17 restaurants garrotxins oferiran els seus plats amb el fesol com a element principal.

La collita del fesol va lligada amb un esdeveniment molt arrelat a la Garrotxa, la Fira del Fesol de Santa Pau. Aquest migdia se n’ha fet la presentació a la plaça Mercat d’Olot, on s’han pogut degustar els primers fesols de l’any amb denominació d’origen protegida. La 36a edició de la Fira tindrà lloc el proper diumenge 22 de gener.  La fesolada del proper diumenge reunirà 17 restaurants de la comarca que oferiran els seus plats al públic amb el fesol com a denominador comú i a la 1 del migdia es lliurarà el Fesol d’Or 2017.

Notícies relacionades:
– 4.000 persones acudeixen a la 35a Fira del Fesol de Santa Pau, la primera de la DOP
– Els productors dels Fesols de Santa Pau estimen que la collita d’enguany serà d’entre 25 i 30 tones
– La Fira Orígens concedeix un accèssit del Premi a Millor Producte als fesols de Santa Pau

x