El Bosc de Tosca pateix però s’emporta els 3 punts davant el Can Gibert

Partit molt dur el que va superar dissabte el Bosc de Tosca, líder del grup 1 de segona catalana. Rebia el Can Gibert, desè classificat, que portava una bona ratxa de partits invicte. Dos detalls van marcar el partit, que va acabar 2-0 a favor d’un Bosc de Tosca que no frena.

Bosc de Tosca - Can Gibert

Després de l’empat de la passada jornada, el Bosc de Tosca, líder del grup 1 de segona catalana, tenia un partit d’aquells que normalment s’anomenen com a trampa. El rival, el Can Gibert, és desè a la classificació i això podia fer pensar en un partit senzill pels d’Albert Danés. Res més lluny de la realitat. La ratxa de victòries dels visitants es deu a que són un equip difícil de batre. Tot i això, dos gols en dos moments puntuals van fer que el Bosc de Tosca segueixi líder al vèncer 2-0 al Can Gibert.

La primera meitat va seguir la tònica esperada. Els de groc dominaven el partit i, quan tot just es portaven deu minuts de partit, un córner pentinat al primer pal per un jugador del Can Gibert que va intentar rebutjar va acabatramb la pilota als peus d’Alejandro Gaitán que va afusellar Francesc Gurt per fer l’1-0.

 

El gol va donar tranquil•litat als de groc, que no rifaven una pilota. El Can Gibert no s’atrevia a tirar la línia amunt per por a que els agafessin l’esquena i, durant un tram del partit, els defenses del Bsoc de Tosca van estar passant-se la pilota entre ells sense cap problema. El descans va arribar quan el Bosc de Tosca havia perdut el domini del partit i la balança començava a decantar-se cap als visitants.

La segona meitat va deixar un guió inesperat i completament diferent al que s’havia vist fins aquell moment. El Can Gibert va agafar les regnes del partit i, des d’un bon inici, va tancar el líder de la lliga al seu camp. Molt mèrit pels visitants, ja que el Bosc de Tosca és un conjunt contra el què jugar és realment difícil. Les ocasions van anar caient poc a poc, i els locals no aconseguien trenar ningun contraatac que posés la por al cos als de vermell.
Els centrals del Can Gibert jugaven a camp contrari i aconseguien recuperar la pilota tan bon punt la perdien. Era com un atac-i-gol. Probablement, els pitjor minuts que ha passat el Bosc de Tosca a casa aquesta temporada. Però de nou un detall, una pèrdua en defensa del central del Can Gibert, va donar aire al líder. Sergi Amargant, que havia entrat feia un minut, va robar la cartera al defensa i va batre a Francesc Gurt pel pal curt. Era el minut 85 i el Bosc de Tosca sentenciava el partit.
Els de Les Preses seguiran líders una jornada més. Cada cop queda menys per assaborir l’ascens.