Olot acull el Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina amb bon ‘feedback’ de participants i federació

El pavelló poliesportiu Pla de Llacs va acollir dissabte el Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina. 300 esportistes procedents d’una vintena de clubs d’arreu de Catalunya van prendre part de la competició, organitzada pel Club Gimnàstic Olot.

300 esportistes van participar al Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina. El Pavelló Pla de Llacs es va convertir en una autèntica sala de gimnàstica i la federació i els participants van valorar molt positivament l’organització de l’esdeveniment, a càrrec del Club Gimnàstic Olot.

Era la primera vegada que es disputava una competició de gimnàstica masculina a la capital de la Garrotxa i els esportistes van quedar contents amb les instal·lacions. La barreja de les dues disciplines en una mateixa competició la feia encara més atractiva per a l’espectador. Els gimnastes i les gimnastes participants d’entre 7 i 22 anys d’edat procedien d’una vintena de clubs d’arreu de Catalunya. L’èxit i la consolidació del torneig fan pensar en futures edicions.

Notícies relacionades:
– 295 esportistes participaran dissabte al Primer Torneig Ciutat d’Olot de Gimnàstica Artística femenina i masculina

x