La Unió Esportiva Olot aconsegueix tres punts de líder al derrotar 0 a 1 al Júpiter

www.ueolot.com

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit aquest diumenge tres punts de líder a la Verneda de Barcelona. Els garrotxins s’han imposat per 0 a 1 al Júpiter amb un gol de Jose Martínez, i combinat amb la derrota del Peralada contra l’Europa, es situen al capdavant de la Tercera Divisió.

Partit sense fissures de la Unió Esportiva Olot; la visita al camp del Júpiter es preveia complicat per les necessitats del rival d’aconseguir resultats positius per sortir de la zona baixa, però els de Ramon Maria Calderé han demostrat la seva fusta de líder. El control de la pilota ha estat pels olotins, i també les ocasions: en la primera meitat s’ha disposat de nombroses oportunitats per obrir la llauna, especialment de Sergio Álvarez. Però per segon partit consecutiu, ha estat un defensa qui ha desequilibrat la balança: Jose Martínez ha anotat l’únic gol del partit gràcies a una jugada d’estratègia en la sortida d’un còrner al minut 34 de joc. Amb el gol, el segon de la temporada de Jose, s’ha arribat al descans, sense patir gaires problemes per controlar l’equip local. Malgrat això, a la segona part el Júpiter ha pressionat més els olotins, però no trobava ocasions clares; l’Olot, en canvi, podria haver sentenciat, per exemple amb una canonada al travesser de Sergio Álvarez.

La derrota del Peralada contra l’Europa per 1 a 0 col•loca l’Olot com a líder de la categoria, amb dos punts d’avantatge respecte els empordanesos. L’única nota negativa de la jornada és la lesió de Lluís Micaló, que es podria perdre el proper enfrontament.

Notícies relacionades:
– La UE Olot visita un històric del futbol català en hores baixes, el Júpiter
– La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra
-La Unió Esportiva Olot fa Junta General d’Accionistes i aprova reduir el pressupost del club a la meitat de l’any anterior