Hora de Joglar anunciarà el nom del seu nou disc durant el Tercer Dia del Joglar

El grup Hora de Joglar celebrarà el 3er Dia del Joglar el proper dia 21 de gener, moment en el que s’espera que anunciïn l’esperat nom del disc que sortirà al febrer.

El proper dia 21 de gener Hora de Joglar celebra el ja tradicional Dia del Joglar.  Ho farà a Argelaguer, al Pavelló. Una iniciativa que va començar per poder pagar el primer disc i que amb el temps, ha servit per ajudar la gent que hi va. Una caminada, tir amb arc i un dinar popular amb paella són algunes de les activitats.

Hi hauran actuacions en directe de diversos artistes que tenen relació amb el grup Hora de Joglar i, possiblement, es parlarà del nou disc, que ha estat gravat a Argelaguer però del que encara no se sap el títol. El treuen al febrer. Enviant un e-mail a diadeljoglar@gmail.com us podeu inscriure.

Notícies relacionades:
– Hora de Joglar i la Greda Street Band actuen aquest dissabte a la sala La Mirona de Salt
Els garrotxins Hora de Joglar publicaran el seu primer disc al març