Doble robatori en un sol cap de setmana a Sant Joan les Fonts

El degoteig de robatoris sembla no aturar-se a la Garrotxa. Aquest cap de setmana l’objectiu dels lladres ha estat Sant Joan les Fonts, on s’han produït dos robatoris en només dues nits: primer al casal d’avis i després al Centre d’Atenció Primària.

Sant Joan les Fonts ha estat víctima dels robatoris nocturns. Els lladres han entrat en dos espais públics en només dues nits. La nit de divendres a dissabte uns desconeguts van entrar al casal d’avis, que està situat just al costat de la carretera principal que travessa el poble. Van entrar trencant el vidre d’una finestra lateral i es van les propines de la persona responsable del bar. La nit següent, de dissabte a diumenge, va ser el torn del Centre d’Atenció Primària, que està situat a pocs metres de la llar d’avis. Diumenge, a mig matí, l’infermera i uns pacients es dirigien al CAP i es van adonar que els vidres del lateral de l’edifici estaven trencats. Quan van accedir a l’interior del local es van adonar que no es tractava d’una simple bretolada sinó d’un robatori. Part del mobiliari, com els calaixos, estaven trencats perquè els lladres haurien estat buscant objectes de valor o diners al seu interior. Els lladres es van endur una petita caixa forta que contenia, com a màxim, 100 euros. L’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ que “en aquest moment no es pot assegurar que els dos robatoris estiguin relacionats, els Mossos d’Esquadra ho estan investigant”. Espona ha reconegut que “els els alcaldes de la Garrotxa estan preocupats pels constants robatoris i que així ho han fet saber als Mossos d’Esquadra”. De fet ha afegit que el Consell Comarcal de la Garrotxa està estudiant “instal·lar càmeres que facin lectures de les matrícules dels vehicles” als pobles de la Garrotxa.