Pere Cortada enceta el cicle de conferències de Càritas Garrotxa i el Consorci centrant-se en com els estereotips poden esdevenir racisme

cicle de conferències

Pere Cortada, professor de Treball Social de la Universitat de Girona va inaugurar ahir el cicle de conferències de Càritas Garrotxa i del Consorci d’Acció Social. El cicle tracta els rumors, els prejudicis i les discriminacions. Xavier Casademont el 23 de gener i Joan Canimas el 30 seran els pròxims ponents.

El Casal Marià acull el cicle de conferències impulsat per Càritas Garrotxa i el Consorci d’Acció Social. Pere Cortada va ser l’encarregat d’encetar-lo amb la xerrada ‘Rumors, prejudicis, tòpics, estereotips: la llavor de la discriminació’. Cortada es va centrar en com els rumors i els estereotips poden acabar esdevenint racisme.

La conferència va agafar un format de debat amb força participació del públic present al Casal Marià. Les paraules que utilitzem al dia a dia són molt potents i cal tenir cura a l’hora de fer-les servir. El cicle de xerrades continuarà el proper dilluns amb Xavier Casademont i la conferència ‘Estratègies per combatre rumors, prejudicis i estereotips’; i s’acabarà el dia 30 de gener amb el filòsof Joan Canimas i la xerrada ‘El remor del que s’acosta, l’encontre i la convivència.

Notícies relacionades: 
– Càritas Garrotxa ha iniciat dos programes nous aquest darrer trimestre i ha batut rècord de participació en el ‘Apadinar un avi’
– Càritas Garrotxa impulsa la 3a edició de la campanya del ‘Solidarisac’ amb molt bona acollida d’empreses de la comarca
-El Pessebre Vivent de Joanetes renova el conveni amb Càritas Garrotxa per cinquè any consecutiu