Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot

El jugador de la Unió Esportiva Olot Kike Sánchez renova amb el club per dues temporades més. El de l’Escala ha anat guanyant presència a la plantilla a mesura que avança la temporada, i l’equip tècnic considera que el futbolista té camp per córrer amb l’Olot.

El migcampista Kike Sánchez és una de les sorpreses de la temporada de la Unió Esportiva Olot a Tercera. Procedent del futbol base de l’Espanyol, Sánchez va arribar a l’Olot l’any 2015, i el club el va cedir un curs al Peralada. Amb només 20 anys, l’empordanès s’ha convertit en un dels futbolistes amb més presència a l’onze inicial: ha disputat 15 partits, tretze d’ells com a titular, i acumulant més de mil minuts sobre el terreny de joc aquesta temporada. Segons el club, durant la temporada ha destacat en posicions d’atac, i tot i que encara no s’ha estrenat com a golejador, ha mostrat la seva velocitat i dinamisme. La seva polivalència també l’ha fet jugar de lateral o carriler en diverses jornades. És per aquests motius que el club ha volgut renovar la seva vinculació amb Kike Sánchez, allargant el contracte dues temporades més. L’equip tècnic està molt content amb la seva evolució, i considera que té possibilitats de creixement dins la plantilla de la Unió Esportiva Olot.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot aconsegueix tres punts de líder al derrotar 0 a 1 al Júpiter
– La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra
-La Unió Esportiva Olot fa Junta General d’Accionistes i aprova reduir el pressupost del club a la meitat de l’any anterior

x