Obren la convocatòria per presentar propostes al Pressupost Participatiu Jove d’Olot

Obren la convocatòria de propostes per entrar al pressupost participatiu jove d’aquest 2017. Per tercer any consecutiu, els joves olotins i garrotxins poden participar en l’elaboració d’activitats destinades a aquest col·lectiu, gràcies als 10.000 euros que posa a la seva disposició l’Institut Municipal d’Educació, l’Ideal i l’Oficina Jove de la Garrotxa.

El calendari participatiu del jovent d’Olot i la Garrotxa ha arrencat l’any carregat d’activitats. Per una banda, demà tindrà lloc la 18a Jornada de Delegats d’ESO i Postobligatori, on hi participaran 160 representants d’alumnes de tots els centres de secundària de la comarca. També, fins el proper dia 20, hi ha temps per inscriure’s a les activitats que organitza l’Ideal, que es poden trobar al mateix web de l’Oficina Jove de la Garrotxa (www.garrotxajove.cat). Però entre totes les activitats, destaca l’obertura de presentació de propostes perquè s’incloguin en el tercer pressupost participatiu jove; és una oportunitat perquè els joves de 12 a 29 anys coneguin de primera mà l’experiència de la participació directa, posant-los a la seva disposició 10.000 euros per organitzar, gestionar i realitzar activitats juvenils, amb un màxim de 1.500 euros per esdeveniment. Poden presentar propostes qualsevol entitat jove, grups informals o joves a títol individual. L’assemblea per decidir quines propostes formaran part del 3r pressupost jove tindrà lloc el proper 10 de març, a l’Espai Ideal d’Olot.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot vol que als pressupostos participatius IDEALA hi presentin projectes més joves majors de 16 anys
– Dos joves recuperen el festival Urban Culture d’Olot gràcies al pressupost participatiu de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut
– Els joves trien projectes interculturals i d’oci responsable en el primer Pressupost Participatiu celebrat a Olot