L’home apunyalat a Olot es troba estable i fora de perill

L’home ferit per arma blanca la matinada del passat dissabte 7 de gener, continua estable dins la gravetat però ja fora de perill, i en principi no es tem per la seva vida. El presumpte agressor, a qui se li han decretat dues temptatives d’assassinat, declararà els propers dies per un delicte de violència de gènere, ja que se sospita que l’atac anava dirigit contra la cunyada del ferit i exparella del sospitós. OLOT TELEVISIÓ ha pogut parlar amb Jordi Coma, advocat del presumpte agressor, que ha informat sobre la situació processal del cas.

L’home agredit per arma blanca la setmana passada a Olot continua estable dins la gravetat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, però fora de perill. La seva declaració resultarà clau per al procés d’instrucció del sospitós de l’agressió, a qui se li imputen dues temptatives d’assassinat. Així ho ha explicat a OLOT TELEVISIÓ Jordi Coma, que exerceix la defensa del presumpte agressor.

Jordi Coma ha tingut ocasió de visitar el seu defensat, que es troba reclòs preventivament a la presó del Puig de les Basses de Figueres. El sospitós declararà en els propers dies al jutjat d’instrucció i de violència domèstica número 1 d’Olot per un delicte de violència de gènere contra la seva exdona.

Un cop instruïdes les primeres investigacions sobre els fets del que va passar la nit de divendres a dissabte 7 de gener a l’habitatge del carrer Santiago Russinyol d’Olot, la policia científica analitzarà les proves grafològiques, dactilogràfiques i biològiques que el sospitós va autoritzar a donar voluntàriament durant la seva declaració en seu d’instrucció, per tal de comparar-les amb les mostres trobades en el lloc dels fets, així com les que puguin haver-hi a la roba que el sospitós duia aquella nit i que la policia va trobar a la casa del presumpte agressor. El resultat de les proves es coneixerà en els propers mesos.

Notícies relacionades:
– El ferit per arma blanca en defensar la seva cunyada d’un atac del seu exmarit continua molt greu al Josep Trueta
– La magistrada del Jutjat número 2 acorda presó provisional i sense fiança per al sospitós d’apunyalar un home a Olot