La 2a edició del Teatre Amateur i Professional de les Planes d’Hostoles inclou un espectacle del Sismògraf

Avui s’ha presentat la segona edició del Teatre Amateur i Professional de les Planes d’Hostoles. Es tracta de 5 espectacles repartits entre els mesos de febrer i maig. Una de les novetats del cicle és la col·laboració amb el festival el Sismògraf.  A l’hora de fer la programació, s’han escollit obres on apareixen actors professionals amb vincles amb el municipi.

L’Ajuntament de la Planes d’Hostoles ha presentat avui al matí la segona edició del TAP, el Cicle de Teatre Amateur i Professional. El cicle va nèixer l’any passat amb l’objectiu de donar vida al Centre Cultural i d’organitzar una programació cultural estable i de qualitat. A diferència de l’any passat, els espectacles estaran repartits entre els mesos de febrer i maig. Per fer la programació, s’han escollit obres en què hi apareixen professionals del municipi. El festival arrenca el 25 de febrer amb l’obra ‘Diari d’una miliciana’, on hi surt l’actriu del poble Berta Pipó, i continua el 18 de març amb ‘Kohl Haas’, dirigida pel planenc Pau Masaló i que és una discussió sobre la idea de revolució.

La novetat més important d’aquesta edició és la col·laboració amb el Festival Sismògraf.  L’espectacle de dansa, Labranza, es representarà al municipi el mes d’abril. El mes d’abril també tindrà lloc ‘Matito’, un teatre de titelles per als més menuts. El cicle acaba el mes de maig, quan el Grup de Teatre el Jonquer representi, com és habiual, ‘La Pepeta no és morta’ durant la festa del barri del Jonquer.

Les entrades es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament i a la Llibreria Serra a partir del 13 de febrer.

Notícies relacionades:
-Les Planes d’Hostoles clourà dissabte la primera edició del cicle de teatre TAP amb l’obra ‘El Geriàtric’
– La companyia olotina La Juguesca representarà ‘Sala 4’ en el marc del cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles
– El cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles inicia aquest dissabte el recorregut per les propostes locals amb l’obra ‘Purgatoris’