Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot ha presentat el seu nou fitxatge. Es tracta del jugador madrileny de 28 anys Alberto ‘Tito’ Malagón. Ramon Maria Calderé ja té la incorporació que buscava. Un jugador de banda a qui li agrada encarar. Un futbolista que s’adapta completament al perfil tècnic que buscava el club garrotxí.

El futbolista, esquerrà, ha disputat més de 100 partits a Segona B, on ha militat en equips de la talla del Fuenlabrada o el Rayo Vallecano B. El d’Alcalá d’Henares (02/07/1988) també té experiència en el futbol de fora de les nostres fronteres. Ha jugat a la Primera Divisió de la República Txeca, al Hradec Kralové, i a l’Admira Wacker austríac. Actualment jugava a l’Internacional de Madrid, a la Tercera divisió madrilenya. S’ha descrit com un extrem pur, però hàbil per les dues bandes, amb facilitat i gust per desbordar i amb gran colpeig de pilota.

Una opció més per a l’actual líder del grup 3 de la Tercera divisió. L’Olot rebrà el Santfeliuenc, davant del qual ja estarà disponible ‘Tito’ Malagón, que ha explicat que no coneix ningun company i que no ha parlat amb l’entrenador però que s’ha sentit seduït des d’un primer moment amb el projecte de l’Olot. El jugador ha firmat fins a final de temporada amb l’opció d’ampliar.

Notícies relacionades:
– Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot
– La Unió Esportiva Olot aconsegueix tres punts de líder al derrotar 0 a 1 al Júpiter
– La Unió Esportiva Olot presenta la seva nova incorporació: l’espònsor d’Ascensors Serra